Image1 Image2 Image3 Image4 Image5
Címlap Lemondási feltételek

Lemondási feltételek

Kedves Vendégünk!

Tájékoztatjuk Önöket, foglalási- és lemondási feltételeinkről, melyek a következőek:


A foglalást minden esetben írásban (e-mail vagy levél formájában) kérjük a megrendelőtől: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A foglalásnak tartalmaznia kell a megrendelő adatait, elérhetőségeit, a pontos dátumot, a pontos létszámot, a fizetés módját, az igényelt szolgáltatásokat.
A foglalás életbe lép írásos visszaigazolásunk megküldésével.
Amennyiben helyhiány, vagy más ok miatt a foglalást csak feltételesen fogadjuk el, az hatályossá csak akkor válik, ha a panzió, a foglalást végző személyt a feltétel nélküli elfogadásról értesíti.
Ha nem a vendég személyesen, hanem harmadik személy javára foglalja le a szállást, illetve szolgáltatásokat, a szálloda nem köteles vizsgálni, hogy a harmadik személy jogszerűen képviseli-e a vendéget, illetve a fizetési kötelezettségek ugyanúgy a foglalást intéző személyt terhelik.
A foglalástól való elállást minden esetben írásban fogadjuk el.

Egyéni Vendégeinkre vonatkozó lemondási feltételek:

A kötbér mértéke:
7-2 nap között: 30%
48-24 órán belül: 50%
24 órán belül: 100%

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy amennyiben a foglalt éjszakáknál korábban távozik panziónkból, úgy 100% kötbért számítunk fel!

Csoportokra vonatkozó lemondási feltételek:

Érkezés előtt 21 nappal a lemondás kötbérmentes, érkezés előtt 20-14 nappal a a teljes összeg 25%-a, érkezés előtt 13-7 nappal a teljes összeg 50%-a, érkezés előtt 6-1 nappal a teljes összeg 100%-a fizetendő kötbérként.

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy amennyiben a foglalt éjszakáknál korábban távozik panziónkból, úgy 100% kötbért számítunk fel!

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

 
Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Telefon:
+36 70/337-68-95